Sommer

12.- 14. August 2022
 
Sansning, lyst, udfoldelse og nydelse

Retrætet er en mulighed for at kultivere og fordybe et selvkærligt forhold i samspil med naturen og i et fællesskab, hvor alle mødes med samme intention.

På retrætet praktiserer vi mindfulness og selv-medfølelse, og der inddrages meditationer og øvelser fra Mindful Self-Compassion (MSC) og Internal Family Systems (IFS). Naturen inddrages aktivt som støtte og læremester.

 

Sommerens energi og stemning inviterer til sanselighed, udfoldelse, lyst og nydelse. Det er en årstid, der giver tilladelse til at nyde fremfor hele tiden at skulle gøre og præstere. Det er også en årstid, der inviterer os til at blive synlig i alle vores ressourcer og dele dem med verden. For nogle er det nemt, for andre vækker det modstand, usikkerhed eller en oplevelse af ikke at have tilladelse til sommerens rigdom eller ens egne kvaliteter.

 

På dette retræte undersøger vi, hvordan sommeren kan støtte os i vores selvkærlige praksis og hvilke blokeringer, vi kan have omkring netop disse temaer og denne årstid.

Der indlægges perioder med stilhed og god tid til at være i naturen og lade den støtte din proces. 

Du finder al praktisk information om retrætet længere nede på siden.

Gemmested-i-naturen.jpg
strandrose.jpg

Praktisk information

Sted: Kirsebærgården i Odsherred. Læs mere her

 

Dato: 12.-14. august 2022

Tidspunkt: Fredag kl. 15.00 til Søndag kl. 17.00

Deltagerpris: 4600 kr. inkl. alt: kost, logi, undervisning i delt værelse

Tillæg for enkeltværelse: 1000 kr.

Minimum 8 deltagere max. 10 deltagere

Målgruppe:

Retrætet er for kvinder som ønsker at fordybe sig i et selvkærligt forhold i et trygt fællesskab i forbundethed med naturen. Du har stiftet bekendtskab med meditation, mindfulness eller selv-medfølelse enten fra terapi eller kurser, men behøver ikke at have en lang erfaring med nogen af delene.

 

Grupperne kan være særlig gavnlig for dig, der til dagligt arbejder professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med flere). Dette gælder også. hvis du står i krævende omsorgsroller i dit privatliv som fx pårørende eller i forældreskabet. Retræterne er en mulighed for at tage hånd om den udmattelse, udbrændthed og relations-træthed, der til tider kan knytte sig til omsorgsrollen.

I alle tilfælde gælder det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk hjælp, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller blot er i tvivl om det er nu, du skal på retræte.

Retrætet er 100 % alkoholfrit

FAQ

Anbefaling

Signes retræter er balsam for krop, sind og sjæl. Smukke rammer, natur og ikke mindst Signes store faglige erfaring skaber et rum, hvor alle, uanset forskellighed, får plads til at kigge indad, lade op og sætte nye sejl. De varmeste anbefalinger herfra.
 

Malene Hollmann

Psykolog & parterapeut