top of page

Forår

2.-4. maj 2025
 
Overgang, kraft, sårbarhed og vækst

Retrætet er en mulighed for at kultivere og fordybe dit selv-kærlige forhold i samspil med naturen og i et fællesskab, hvor alle mødes med samme intention.

 

På retrætet praktiserer vi mindfulness og selv-medfølelse, og der inddrages meditationer og øvelser fra Mindful Self-Compassion (MSC) og Internal Family Systems (IFS). Naturen inddrages aktivt som støtte og læremester.

Foråret er for mange forbundet med glæde, energi og håb. Vinteren har nået sin afslutning og ny vækst er skudt i gang. Dette kan give energi til at handle og sætte i værk og ryste vinterens indadvendthed af sig. Imidlertid er foråret også forbundet med sårbarhed. Solens skarpe lys sætter spot på gamle sår og blufærdighed. og vi kan føles os som forårets vækster, der stå udsat i vejrets omskiftelighed, der skifter mellem sol og varme og kulde og blæst.

 

På dette retræte væver vi vores selv-medfølelse og accept ind i forårets mulighed og vi lader årstidsskiftet hjælpe os med at sætte intentioner for forårets vækstsæson, som er naturens eget nytår. Der er mulighed for en kærlig undersøgelse af hvilke blokeringer, du kan have omkring netop disse temaer og denne årstid.

Du finder al praktisk information om retrætet længere nede på siden:

skovtræer
Pink Blossom

Praktisk information

Sted: Kirsebærgården i Odsherred. Læs mere her

Dato: 2. - 4. maj 2025

Tidspunkt: Fredag kl. 15.00 til Søndag kl. 17.00

 

Deltagerpris:

5100 kr. inkl. alt: kost, logi, undervisning & vildmarks-spa

Tillæg for enkeltværelse: 1300 kr.

Minimum 8 deltagere max.10 deltagere

Målgruppe:

Retrætet er for kvinder, som ønsker at fordybe sig i et selvkærligt forhold i et trygt fællesskab i forbundethed med naturen. Du har stiftet bekendtskab med meditation, mindfulness eller selv-medfølelse enten fra terapi eller kurser, men behøver ikke at have en lang erfaring med nogen af delene.

 

Grupperne kan være særlig gavnlig for dig, der til dagligt arbejder professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med flere). Dette gælder også. hvis du står i krævende omsorgsroller i dit privatliv som fx pårørende eller i forældreskabet. Retræterne er en mulighed for at tage hånd om den udmattelse, udbrændthed og relations-træthed, der til tider kan knytte sig til omsorgsrollen.

I alle tilfælde gælder det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk hjælp, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller blot er i tvivl om det er nu, du skal på retræte.

Retrætet er 100 % alkoholfrit

FAQ

Anbefaling

Varmeste anbefalinger af Signes retræter, der med sine forskellige elementer for mig skabte en unik proces og dyb bevægelse - men med lethed, naturlighed og uhøjtidelighed. En meget bevægende og nærende oplevelse, både sanseligt, menneskeligt og spirituelt. En gave.

Nana,

Psykolog

bottom of page