top of page

Efterår

11.- 13. Oktober 2024
 
Overgang, høst, afsked og taknemmelighed

Retrætet er en mulighed for at kultivere og fordybe dit selv-kærlige forhold i samspil med naturen og i et fællesskab, hvor alle mødes med denne samme intention.

 

På retrætet praktiserer vi mindfulness og selv-medfølelse, og der inddrages meditationer og øvelser fra Mindful Self-Compassion (MSC) og Internal Family Systems (IFS). Naturen inddrages aktivt som støtte og læremester.

Efterårets stemning er præget af overgangen mellem sommerens udadvendthed og vinterens tilbagetrækning. I denne overgang kan vi på det indre plan høste, hvad sommeren og livet har bragt os, og vi kan slippe det, der ikke længere tjener os. Vinterens kommende frugtbare mørke ligger klar til at tage imod de frø, der er i dit liv, som endnu ikke er klar til at spire, men som skal have tid til at næres over vinteren. De vil spire til foråret og skabe nyt liv, når tid er.


Efteråret intelligente proces er kraftfuld at arbejde bevidst med, hvis du står midt i en livsfase, hvor noget er ved at afslutte og det nye i dit liv endnu ikke er startet eller fuldbragt.

 

Efteråret er en overgangstid, og derfor en stor læremester for os mennesker, når vi befinder os i livsovergange.

I begge tilfælde er taknemmelighed en vej for både det, du har fået, og det, der ikke længere skal bæres videre. Nancy Levin kalder denne overgang:

”To honor the space between no longer and not yet”

Der indlægges perioder med stilhed, bevægelse, kreativitet og god tid til at være i naturen

Du finder al praktisk information om retrætet længere nede på denne siden

Fall tokens
Land Field

Praktisk Information

Sted: Kirsebærgården i Odsherred. Læs mere her

Dato:11. - 13. Oktober 2024

Tidspunkt: Fredag kl. 15.00 til Søndag kl. 17.00

 

Deltagerpris: 5100 kr. inkl. alt: kost, logi, undervisning i delt værelse

Tillæg for enkeltværelse: 1300 kr.

 

Minimum 8 deltagere max 11 deltagere

 

OBS! Dobbeltværelse er udsolgt

Målgruppe:

Retrætet er for kvinder, som ønsker at fordybe sig i et selvkærligt forhold i et trygt fællesskab i forbundethed med naturen. Du har stiftet bekendtskab med meditation, mindfulness eller selv-medfølelse enten fra terapi eller kurser, men behøver ikke at have en lang erfaring med nogen af delene.

 

Grupperne kan være særlig gavnlig for dig, der til dagligt arbejder professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med flere). Dette gælder også. hvis du står i krævende omsorgsroller i dit privatliv som fx pårørende eller i forældreskabet. Retræterne er en mulighed for at tage hånd om den udmattelse, udbrændthed og relations-træthed, der til tider kan knytte sig til omsorgsrollen.

I alle tilfælde gælder det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk hjælp, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller blot er i tvivl om det er nu, du skal på retræte.

Retrætet er 100 % alkoholfrit

FAQ

Anbefaling

Signes retræter er uovertrufne. Jeg har deltaget i mange forløb af forskellig art, men aldrig mødt nogen, som så respektfuldt og naturligt kan holde et rum og sikre et forløb, som både er intellektuelt, følelsesmæssigt og spirituelt stimulerende. Den sjælelige heling og styrke, man tager med sig, virker som balsam på sjælen og dermed på vores udpinte verden.

Paula,,

Journalist, forfatter

bottom of page