Efterår

28.- 30. Oktober 2022
 
Overgang, høst, afsked og taknemmelighed

Retrætet er en mulighed for at kultivere og fordybe dit selv-kærlige forhold i samspil med naturen og i et fællesskab, hvor alle mødes med denne samme intention.

 

På retrætet praktiserer vi mindfulness og selv-medfølelse, og der inddrages meditationer og øvelser fra Mindful Self-Compassion (MSC) og Internal Family Systems (IFS). Naturen inddrages aktivt som støtte og læremester.

 

Efterårets stemning er præget af overgangen mellem sommerens udadvendthed og vinterens tilbagetrækning. I denne overgang kan vi på det indre plan høste og gemme, hvad sommeren og livet har bragt os, og vi kan sortere og skelne i mellem, hvad der skal leve videre ind i vinterens frugtbare mørke, så det kan spire til foråret. Denne proces er særlig kraftfuld at arbejde bevidst med, hvis du står midt i en livsfase, hvor noget er ved at afslutte og noget skal gemmes og næres i vinterens frugtbare mørke. I begge tilfælde er taknemmelighed en vej for både det, du har fået, og det, der ikke længere skal bæres videre. Nancy Levin kalder denne overgang:

”To honor the space between no longer and not yet”

På dette retræte undersøger vi, hvordan naturen og efteråret kan støtte os i vores selv-kærlige praksis og hvilke blokeringer, vi kan have omkring netop denne årstid og dens temaer.

Der indlægges perioder med stilhed og god tid til at være i naturen

 

Du finder al praktisk information om retrætet længere nede på denne siden

Fall tokens
Land Field

Praktisk Information

Sted: Kirsebærgården i Odsherred. Læs mere her

Dato: 28. - 30. Oktober 2022

Tidspunkt: Fredag kl. 15.00 til Søndag kl. 17.00

 

Deltagerpris: 4600 kr. inkl. alt: kost, logi, undervisning i delt værelse

Tillæg for enkeltværelse: 1000 kr.

 

Minimum 8 deltagere max 10 deltagere

Målgruppe:

Retrætet er for kvinder, som ønsker at fordybe sig i et selvkærligt forhold i et trygt fællesskab i forbundethed med naturen. Du har stiftet bekendtskab med meditation, mindfulness eller selv-medfølelse enten fra terapi eller kurser, men behøver ikke at have en lang erfaring med nogen af delene.

 

Grupperne kan være særlig gavnlig for dig, der til dagligt arbejder professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, undervisere med flere). Dette gælder også. hvis du står i krævende omsorgsroller i dit privatliv som fx pårørende eller i forældreskabet. Retræterne er en mulighed for at tage hånd om den udmattelse, udbrændthed og relations-træthed, der til tider kan knytte sig til omsorgsrollen.

I alle tilfælde gælder det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk hjælp, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller blot er i tvivl om det er nu, du skal på retræte.

Retrætet er 100 % alkoholfrit

FAQ

Anbefaling

Varmeste anbefalinger af Signes retræter, der med sine forskellige elementer for mig skabte en unik proces og dyb bevægelse - men med lethed, naturlighed og uhøjtidelighed. En meget bevægende og nærende oplevelse, både sanseligt, menneskeligt og spirituelt. En gave. 

Nana,

Psykolog