top of page

Efterår

 MSC kursus

Afholdes over 4 hverdagsaftener på Frederiksberg

& 1 weekend-retræte i Odsherred, Kirsebærgården

Forløbet er det fulde Mindful Selv-medfølelses (MSC) forløb, der er et 9-ugers evidensbaseret forløb udviklet af psykolog og forsker Kristin Neff og psykolog og terapeut Christopher Germer. I dette format afholdes hele forløbet over 4 hverdagsaftener i København og 1 weekendretræte i Odsherred.

 

MSC forløbet er for mennesker, der til dagligt professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, vejledere, undervisere med mere.)

 

Undersøgelser viser, at Mindful Selv-medfølelse tager hånd om og forebygger stress og udbrændthed, som så mange professionelle hjælpere oplever, men så få af os taler om. 

I forløbet kultiverer vi vores selvomsorg fremfor vores selvkritik. Vi vender tilbage til jordforbindelsen, når vi opdager, at vi igen er på flugt i færd med at vende os selv ryggen. Vi vælger at møde os selv med samme medfølelse og kærlige venlighed, som vi møder vores klienter, familie og venner med. Alt sammen med den intention at stå både kraftfuldt, åbent og kærligt i vores arbejde såvel som i vores privatliv med dem, der betyder allermest for os.

 

Gruppen støtter os til ikke at individualisere vores indre kampe. De er alle en del af vores fælles menneskelighed.

 

Viden og øvelser fra gruppen kan du ligeledes bruge i dit arbejde med klienter/patienter/borgere. Du kan tilkøbe en mappe, hvor de alle er samlet. Formen på kurset er oplevelsesorienteret dvs. en session består primært af praktiske øvelser. Forud ligger korte relevante teoretiske oplæg. Der lægges vægt på, at kurset ikke er gruppeterapi, men kultivering af færdigheder og væren inden for Mindful Selv-medfølelse.

Læs om al praktisk information om forløbet længere nede på siden.

 

89241882_2477873602528836_24088826719638
89356681_2477873622528834_60883092008599
Fall tokens
bål 2.jpg
Kirsebaergården-bygning.jpg
bål.jpg
Vaerelse-midlertidigt.jpg

Praktisk Information

Der er endnu ikke planlagt et forløb. Skriv til mig her, hvis du ønsker at blive kontaktet så snart, det er muligt.

 

København:

Adresse: Hos Frederiksberg Have Yoga i Det Kongelige Haveselskabs have, Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg.

Tidspunkt: ​Torsdage kl. 15.30 - 18.30

 

Odsherred:

Adresse: Kirsebærgården i Odsherred. Læs mere her

​Tidspunkt: Fredag kl. 15.00 til Søndag kl. 17.00

​Deltagerpris: 8500 kr. inkl. alt i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse: 1000 kr.

(kost, logi, undervisning og deltagermappe)

 

Minimum 8 deltagere, max. 10 deltagere

 

Målgruppe:

Gruppen er for dig, der til dagligt professionelt arbejder med at hjælpe andre (psykologer, læger, sygeplejersker, terapeuter, undervisere med flere)

Du behøver ikke at have kendskab til mindfulness eller selv-medfølelse forud for kurset. Gruppen er også for dig, der allerede kender til mindfulness og selvmedfølelse, men ønsker at  fordybe eller fastholde din meditative praksis og forbinde dig dybere til selv-venlighed og medfølelse. 

 

I alle tilfælde gælde det, at du er i generel personlig balance. Kurset er ikke for dig, der pt. lider af en alvorlig psykisk lidelse samt står i akut krise og tab. Disse tilstande kræver terapeutisk støtte og behandling, hvilket ikke tilbydes i gruppen. Skriv til mig, hvis du har brug for terapeutisk hjælp eller en viderehenvisning.

Der opfordres til at man engagere sig i øvelser og meditationer mellem sessioner for at få det fulde udbytte af kurset.

Anbefaling

"Signe er nærværende, rolig, varm og tillidsfuld. Samtidig er hun præcis, fagligt skarp, reflekteret og har stor autoritet som menneske og psykolog. Jeg har deltaget i Mindful Self-Compassion kursus hos Signe og bruger metoden både fagligt og privat. Det har givet mig nye og brugbare indsigter, som jeg er meget taknemmelig for. Tak for det hele og stor anbefaling herfra."

Line Høegh Van Gilse

Autoriserede psykolog 

bottom of page